Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Video Stitch: AppStore new free .....μουσικά video στο πι και φι

Στα κοινωνικά δίκτυα έχει γίνει πρώτη επιλογή το ανέβασμα video από την συσκευή σας.
Θέλετε να δημιουργήσετε όμορφα video που θα προσθέσετε την δικιά σας μουσική την στιγμή που θα τα βλέπετε? ....

Τώρα μια νέα ενδιαφέρουσα πρόταση θα βρείτε δωρεάν στο AppStore την Video Stitch.
Επιλέξτε το video που θέλετε και προσθέστε την μουσική που σας αρέσει και κατόπιν μπορείτε να κόψετε σκηνές η να προσαρμόσετε το τραγούδι σας.
Έτσι απλά θα δημιουργήσετε τα δικά σας μουσικά video που μπορείτε να μοιραστείτε η και να τα αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.
Την εφαρμογή Video Stitch θα την βρείτε δωρεάν όπως είπαμε στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/id1139378677?mt=8


Σχόλια