Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα δείτε ταινίες και video-klip δωρεάν στο iphone σας χωρίς jailbreak

Όχι αυτή την φορά δεν πρόκειται να σας μιλήσω για τίποτα κόλπα ούτε για ένα tweak με jailbreak, αλλά απλά για μια εφαρμογή όπου μπορείτε να δείτε δωρεάν ταινίες στο iphone-ipad σας. ...

Πρόκειται για την εφαρμογή Watch Free Movies μπορείτε να βρείτε ξένες ταινίες που πολλές από αυτές έχουν και Ελληνικούς υπότιτλους αλλά και διάφορες Ελληνικές από από τον παλιό καλό κινηματογράφο.
Επίσης στα αποτελέσματα εμφανίζονται και ντοκιμαντέρ αλλά και μουσικά video.
Αν για παράδειγμα ψάχνετε για μια Ελληνική ταινία θα πρέπει να κάνετε αναζήτηση με Ελληνικά γράμματα όπως παράδειγμα "Βέγγος" και επιλέξτε από τα αποτελέσματα.
Για να αλλάξετε υπότιτλους αν υπάρχουν διαθέσιμους μεγαλώστε την εικόνα σε πλήρη προβολή και πατήστε το συννεφάκι με τους υπότιτλους.
Επίσης όλες οι ταινίες είναι διαθέσιμες και να τις κατεβάσετε για να τις παρακολουθήσετε αργότερα χωρίς σύνδεση.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και αν πληρώσετε για την πλήρη έκδοση θα αφαιρεθούν  οι διαφημίσεις που υπάρχουν στο κάτω μέρος.
Την Watch Free Movies μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/id1148414937?mt=8


Σχόλια