Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Συνελήφθη ο "TechRax" που πέταξε το iphone του στο Ντουμπάι

Με την κυκλοφορία του iphone 7 ο κάτοχος του καναλιού στο YouTube TechRax βρισκόταν για διακοπές στο Ντουμπάι όπου δεν έφυγε από τον πειρασμό να πετάξει το καινούργιο του iphone 7 από το υψηλότερο κτίριο για χάριν δοκιμής. ....

Το κτίριο που είχε ύψος 830μ και προειδοποιητικές πινακίδες όπως φαίνονται, για την απαγόρευση ρίψης αντικειμένων και είναι το υψηλότερο στην περιοχή.
Όμως ο TechRax αγνόησε τον κίνδυνο και πέταξε το iphone του που ευτυχώς δεν πέτυχε κάποιον περαστικό που σίγουρα θα τον σκότωνε.
Η αστυνομία μετά από καταγγελίες βλέποντας το video ειδοποίησε το YouTube για την σύλληψη του και τώρα θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σχόλια