Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

SoundTasker: Cydia tweak new free

Το tweak SoundTasker είναι ένα μικρό tweak που θα προσθέσει ήχους στην λειτουργία του multitasking. .....

Στις ρυθμίσεις του tweak θα βρείτε πολλές επιλογές για να διαλέξετε τον ήχο που σας αρέσει όπως από Super Mario Coin Sound, Microsoft Windows ΧΡ Error, Nintendo Gameboy Advance, Skull Kid Laugh και πολλούς άλλους.
Η λειτουργία είναι πολύ απλή και όταν καλέσετε το multitasking για να εμφανιστούν οι εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο θα ακουστεί ο ήχος που έχετε επιλέξει.
Το SoundTasker θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.

Σχόλια