Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Γιατί η Samsung σταμάτησε για πάντα την παραγωγή του Galaxy Note 7

Εχθές η Samsung πήρε την απόφαση να σταματήσει εντελώς την παραγωγή του κορυφαίου της μοντέλου του Galaxy Note 7 μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες να διορθώσει το πρόβλημα με την μπαταρία. ....

Η Κορεάτικη εταιρία με την απόφαση αυτή χάνει την μάχη με κατεβασμένα χέρια απέναντι σε ανταγωνιστικές εταιρίες που θα πάρουν το μερίδιο της όπως είναι η Apple.
Οι λόγοι είναι πολλοί για αυτή την απόφαση όπως το ότι η λέξη έκρηξη έγινε συνώνυμο με το Galaxy Note 7 και έτσι είναι δύσκολο να αλλάξει την γνώμη στους καταναλωτές αλλά είναι και ένας εύκολος τρόπος για να την εκμεταλλευτούν όσοι έψαχναν αιτίες.
Επίσης έχει χαθεί πολύς πολύτιμος χρόνος αφού ακόμη το μοντέλο δεν έφτασε σε όλες τις χώρες της αγοράς ενώ ο ανταγωνισμός όπως το iphone 7 έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό.
Επίσης αεροπορικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο απαγορεύουν πλέον στους επιβάτες να έχουν μαζί τους ένα Galaxy Note 7.

Αυτές και ακόμη περισσότερες είναι οι αιτίες που η Samsung πήρε αυτή την απόφαση και έκλεισε το εργοστάσιο παραγωγής στο Βιετνάμ και κάλεσε όσους το προμηθεύτηκαν να το επιστρέψουν παίρνοντας τα χρήματα τους πίσω η ένα άλλο μοντέλο από τα διαθέσιμα.


Σχόλια