Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το Εφετείο έκρινε ένοχη την Samsung για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Apple

Το εφετείο των ΗΠΑ ακύρωσε την απόφαση ειδικής επιτροπής από τρεις δικαστές, που σύμφωνα με την οποία η Samsung δεν θα πλήρωνε την εταιρεία της Apple 119.600.000 $ για την παραβίαση αρκετών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. ....


Έτσι, η κατασκευάστρια του iPhone κέρδισε μια σημαντική νίκη σε μια μακροχρόνια διαμάχη για ένα ακόμη δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με έναν ανταγωνιστή της.
Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η Samsung δεν παραβιάζει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη λειτουργία «slide-το-unlock» χαρακτηρίζοντάς την αναφορά «προφανή».
Ως αποτέλεσμα, η ετυμηγορία ακυρώθηκε για τη Samsung να καταβάλει το πρόστιμο στο ποσό των 119.600.000 δολαρίων ΗΠΑ στην Apple. Σήμερα, το Εφετείο των ΗΠΑ ανέτρεψε την απόφαση.
Ο πόλεμος διπλώματος ευρεσιτεχνίας μεταξύ των δύο εταιρειών είναι από το 2011.
Η Apple μήνυσε δύο φορές την Samsung, πηγαίνοντας την sat δικαστήρια και η αρχική αξία αυτών των απαιτήσεων ανήλθαν σε 4,5 δισ. Το 2012, το δικαστήριο έκρινε ότι η Samsung παραβίασε έξι πατέντες της Apple, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με το σχεδιασμό. Ως αποτέλεσμα, η νοτιοκορεατική εταιρεία συμφώνησε να καταβάλει 548 εκατομμύρια δολάρια.

Σχόλια