Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα δημιουργήσετε τα δικά σας ringtones εύκολα και γρήγορα

Πολλοί με ρωτάτε αφού πλέον δεν λειτουργεί το καλύτερο tweak για την δημιουργία ήχων κλήσης το πως θα μπορούσαμε έτσι γρήγορα να δημιουργήσουμε τα δικά μας ringtones. .....

Έχουμε αναφερθεί σε πολλούς τρόπους στο παρελθόν αλλά αν θέλετε κάτι πολύ εύκολο και γρήγορο που φυσικά απαιτεί να έχετε jailbreak, εδώ σας έχω την λύση που ίσως κάποιοι να μην γνωρίζουν.
Το tweak ονομάζεται "Easy Ringtone" και μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε video η και μουσική σε ringtones από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται.
Εσείς διαλέξτε την μουσική που σας ενδιαφέρει και αφού επιλέξετε το σύντομο κομμάτι του τραγουδιού που θα ακούγεται το αποθηκεύετε και το χρησιμοποιείτε απευθείας.
Το Easy Ringtone θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του ModMyi.


Σχόλια