Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

No2Theft: Cydia tweak new....Το νέο αντικλεπτικό για το iphone σας

Μια νέα πρόταση έφτασε σήμερα με ένα tweak που θα προστατέψει το κινητό σας όταν είστε αναγκασμένοι να το έχετε σε δημόσιο χώρο χωρίς επιτήρηση. .....

Για παράδειγμα θέλετε να το φορτίσετε σε ένα εστιατόριο, στο γραφείο σας η σε κάποιον άλλο χώρο αλλά δεν θέλετε να περιμένετε από πάνω του συνεχώς?
Τότε κατεβάστε το νέο No2Theft και αν προσπαθήσει κάποιος να σας το πάρει θα χτυπήσει συναγερμό στο μέγιστο της έντασης ακόμη και αν το έχετε χαμηλωμένο και θα σταματήσει μόνο αν βάλετε κάποιο κωδικό που ορίσατε η το δαχτυλικό σας αποτύπωμα.
Θα βρείτε επιλογές στις ρυθμίσεις του να διαμορφώσετε όπως να μην λειτουργεί σε γνωστά δίκτυα WiFi μέχρι τρία στον αριθμό και άλλες ρυθμίσεις.
Το No2Theft θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss έναντι 0.99 ευρώ.

Σχόλια