Διαθέσιμο από σήμερα το νέο Mac Book

0
Η Apple παρουσίασε σήμερα τα νέα Mac Book που θα είναι διαθέσιμα σε τρεις εκδόσεις, δυο με οθόνη 13 ιντσών και μια έκδοση στις 15 ίντσες. ....

Τα νέα Mac έχουν μια πρωτοποριακή καινοτομία την λεγόμενη touch bar όπου στην ουσία πρόκειται για μια οθόνη OLED που βρίσκετε στην κορυφή του πληκτρολογίου αντικαθιστώντας τα πλήκτρα F1-F12 που έχουν παραδοσικα οι υπολογιστές.
Η οθόνη αφής μπορεί να εμφανίσει χρήσιμες εντολές για κάθε εφαρμογή. Αυτό μπορεί να είναι η μουσική εμπειρία κατά τη χρήση του iTunes, να επισκέπτεται συχνά ιστοσελίδες ή τον ελέγχο πλοήγησης του Safari, προσαρμόσιμα στοιχεία του πίνακα ελέγχου για άλλες εφαρμογές όπως το Finder, LogicPro η και σελίδες.
Τα νέα Mac είναι τα λεπτότερα που σχεδιάστηκαν ποτέ, με οθόνη φωτεινότερη κατά 67% και οι τιμές ξεκινούν από 1499 η πιο φθηνή έκδοση χωρίς το touch bar στα 1799,  με μια θύρα περισσότερη και με το touch bar και στα 2399 δολάρια στις 15 ίντσες.
Η μικρή έκδοση θα είναι διαθέσιμη για αγορά από σήμερα στην σελίδα της Apple και οι άλλες δυο σε 2-3 εβδομάδες.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !