Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μείωση των πωλήσεων των Mac Book εν αναμονή της κυκλοφορίας των νέων

Πάει πολύς καιρός που η Apple έχει να ανανεώσει την γκάμα της στους υπολογιστές Mac Book και παρατηρείται μια πτώση το τελευταίο διάστημα. ....

Σύμφωνα με την IDC, οι πωλήσεις Mac μειώθηκαν κατά 13% από έτος σε έτος σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος κατά το τρίτο τρίμηνο. Η Apple έχει πουλήσει 5.010.000 Macs, έναντι 5.760.000 μονάδες από τον περασμένο χρόνο μέχρι αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά το μερίδιο αγοράς, η Apple έχει αυξηθεί από 8,1% σε 7,4%. Η εταιρεία παραμένει στην τέταρτη θέση στην αγορά των PC, πίσω από τη Lenovo, τη HP και την Dell.
Μετά την Apple αυτή ακολουθείται από την Asus με 6,9%.
Τα νέο Mac Book Pro αναμένονται να κυκλοφορήσουν αυτό το μήνα με πιθανή ημερομηνία στις 17 Οκτωβρίου για αυτό το λόγο και πολλοί προμηθευτές κατέβασαν τις τιμές από το ήδη υπάρχον μοντέλο.

Σχόλια