Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Είναι έτοιμο το εργαλείο του jailbreak στο ios 10?

Εδώ και αρκετό καιρό δεν είχαμε καμιά ενημέρωση για κάποιο jailbreak καινούργιο αφού έχει σταματήσει στο ios 9.3.3 εδώ και πολύ καιρό. ......

Μάλιστα η ομάδα Pangu την εβδομάδα που πέρασε κατέβασε ολόκληρη την σελίδα που ανακατευθύνει στην αγγλική γλώσσα και δεν υπήρχε υποστήριξη ούτε για το παλιό εργαλείο.
Ωστόσο σήμερα όμως τα πράγματα άλλαξαν και πλέον μια καινούργια σελίδα από την ομάδα των Pangu είναι διαθέσιμη στην αγγλική γλώσσα αλλά ακόμη χωρίς κάποιο περιεχόμενο παρά μόνο την ένδειξη "V1.0.0 έρχεται σύντομα".
Το τελευταίο εργαλείο που είχαμε στο ios 9.3.3 σταμάτησε στην έκδοση 1.3.1 και η πρόκειται για κάποιο καινούργιο εργαλείο η πρόκειται για κάποιο λάθος από τους συντάκτες.
Όπως και να έχει μείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο και η νέα σελίδα των Pangu είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο εδώ.

Σχόλια