Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

iTunes...ταινίες από 2 ευρώ για περιορισμένο διάστημα

Σήμερα είναι εορταστική ημερα για το VOD (Video on Demand) και διάφορες πλατφόρμες iTunes, CanalPlay και άλλοι δίνουν προσφορές για την ημέρα. .....

Έτσι και η Apple στο iTunes αποφάσισε να κάνει προσφορές ενοικίασης ταινιών από 2 ευρώ μόνο σε ανάλυση SD και 2,99 σε ανάλυση HD.
Στην λίστα των διαθέσιμο ταινιών θα βρείτε πολλές ταινίες που είναι και πρόσφατες αλλά και γνωστές όπως για παράδειγμα τις X-Μεν, Midnight Special, Final Fantasy Kingslave και πολλές άλλες.
Η λίστα είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο εδώ.

Σχόλια