Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Εσείς πως αντιδρούσατε αν βρίσκατε ένα iPhone στο δρόμο?

Το iPhone μπορεί να θεωρείται το καλύτερο κινητό αλλά ταυτόχρονα είναι από τα πιο ακριβά τηλέφωνα που κυκλοφορούν. .....


Έτσι αν βλέπατε ένα iphone πεταμένο στο δρόμο σίγουρα δεν θα αδιαφορούσατε προσπερνώντας το ακόμη και σε κακή κατάσταση να ήταν.
Το κανάλι Poroh Show θέλοντας να δει τις αντιδράσεις των περαστικών βίδωσε ένα iphone στο πεζοδρόμιο κρύβοντας κάμερες τριγύρω και δείτε πως αντιδρούν οι περαστικοί όταν αντιλαμβάνονται το iphone πεταμένο...

Σχόλια