Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Κάνετε το iphone σας διάφανο

Το iFixit δεν χρειάζεται συστάσεις αφού είναι ίσως η μοναδική σελίδα στο διαδίκτυο που αναλύει πρώτη τον εσωτερικό κόσμο των συσκευών της Apple και όχι μόνο δίνοντας μας οδηγούς και πληροφορίες. .....


Η γνωστή σελίδα iFixit φωτογράφισε το iphone 7 και το περιεχόμενο από τα σπλάχνα του και δημιούργησε ταπετσαρίες σε πραγματικό μέγεθος που αν τις προσθέσουμε στην συσκευή μας θα μοιάζουν σαν να είναι διάφανες.
Αν λοιπόν σας εντυπωσιάζουν οι ταπετσαρίες αυτές πατήστε στην εικόνα να τις χρησιμοποιήσετε και εσείς.
Φροντίστε πριν τις προσαρμόσετε να τις μεγεθύνετε έτσι ώστε να μην φαίνονται τα άσπρα κενά γύρο τους.

iPhone 5S


                                                            iPhone 7


                                                       iPhone 7 plus

Σχόλια