Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα δημιουργήσετε το δικό σας λογότυπο όταν κάνετε επανεκκίνηση στο iphone σας

Θέλετε να αντικαταστήσετε το λογότυπο της Apple με μια δικιά σας εικόνα όταν επιλέγετε να κάνει επανεκκίνηση (respring) το iphone σας?  .....

Τότε κατεβάστε το ιδανικό εργαλείο για αυτό το σκοπό το Springy.
θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss η αν θέλετε να προσθέσετε το ρεπό του δημιουργού ανοίξτε την σελίδα εδώ για να το κάνετε εγκατάσταση.
Στις ρυθμίσεις του έχετε πολλές επιλογές για τα χρώματα αλλά και να επιλέξετε από μια εικόνα στην βιβλιοθήκη σας η να δημιουργήσετε μια σε μορφή PNG 1080x1920 και να την αποθηκεύσετε σε ένα φάκελο στην διαδρομή Library/Springy.
Έτσι κάθε φορά που θα κάνετε επανεκκίνηση την συσκευή σας θα εμφανίζεται η δικιά σας εικόνα.
Σχόλια