Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Έρχεται το μικρό iphone στις αρχές του επόμενου χρόνου

Ένα μοντέλο σκοπεύει να κυκλοφορήσει η Apple στις αρχές του επόμενου χρόνου που θα αντικαταστήσει το iphone SE στις 4 ίντσες. .....

Σημειώνεται ότι η εταιρεία AU Optronics έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον καλιφορνέζικο γίγαντα για την προμήθεια LCD πάνελ για τα smartphones. Αυτή η εταιρεία προσφέρει οθόνες για 4,7 και 5,5-ιντσών  για το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus.
Το νέο μικρό θα έχει πολλά χαρακτηριστικά από τα εφτάρια όπως την στεγανοποίηση και την αντοχή του στο νερό τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος και άλλα και φυσικά η τιμή του θα είναι πιο προσιτή για κάποιους που ψάχνουν μια φθηνότερη λύση.

Η κίνηση της Apple να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016 το iPhone SE στέφτηκε από επιτυχία καθώς πολλοί χρήστες προτιμούν μικρότερη οθόνη και για αυτό θα επαναληφθεί και το 2017.

Σχόλια