Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Έρχεται η θήκη που θα απογειώσει το iphone σας

Μπορεί η συμβίωση με το iphone σας να είναι τέλεια αλλά όμως πρέπει να το παραδεχτείτε πως σας λείπουν κάποια πράγματα. ....

Για παράδειγμα δεν θα θέλατε η μπαταρία του να κρατά περισσότερες ώρες, να μπορείτε να του βάλετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο με μια εξωτερική κάρτα, να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα δυο κάρτες sim και φυσικά να είναι πιο ανθεκτικό ακόμη και αν σας πέσει από τα χέρια?
Τώρα όλα αυτά τα έχετε με την νέα θήκη SmartKase με κόστος μόνο στα 70 δολάρια πιο φθηνά ακόμη και από την θήκη με μπαταρία της apple που κοστίζει στα 99 δολάρια.
Η SmartKase είναι διαθέσιμη για προ παραγγελίες στο kickstarter εδώ και θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο.

Μετακινήστε την εικόνα για να δείτε την θήκη σε 3D διάσταση.....

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη