Πως να μάθετε τα πάντα για το iphone που σκοπεύετε να αγοράσετε

0
Αποφασίσατε να κάνετε δώρο στο εαυτό σας ένα iphone που το βρήκατε σε κάποια σελίδα φθηνότερα? Aλλα πόσο αξιόπιστη είναι η πηγή που θα το προμηθευτείτε? .....

Από τότε που δημιουργήθηκε το διαδίκτυο τίποτε δεν είναι κρυφό πλέον και έτσι και στην περίπτωση μας πριν το αγοράσετε μπορείτε να πάρετε τις πληροφορίες για αυτό.
Φυσικά και η Apple μπορεί να σας δώσει κάποιες πληροφορίες για το αν υπάρχει υποστήριξη για την συσκευή σας στον σύνδεσμο εδώ, αλλά αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε κατασκευάστηκε, για πια χώρα και αλλά χρήσιμα στοιχεία όπως αν μπορείτε να το κάνετε jailbreak σε σελίδες όπως αυτή και αυτή εδώ.

Για να καταλάβετε το λειτουργικό που έχει και εννοείτε θα είναι σφραγισμένο, θα πρέπει να δείτε την εβδομάδα παραγωγής με βάση το ΙΜΕΙ.

Πρέπει να ελέγξουμε τον αριθμό της εβδομάδας από την συγκεκριμένη ημερομηνία. Μαθαίνουμε εδώ  για παράδειγμα ότι 08.04.2016 κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 31.
Αφού εντοπίσετε την ημερομηνία κατασκευής πηγαίνετε στην σελίδα εδώ για να δείτε και το λειτουργικό που έχει και αν μπορείτε να το κάνετε jailbreak.
Έτσι θα γνωρίζετε τα πάντα για το iphone που θέλετε να αγοράσετε.
Πολλές σελίδες αναφέρουν το ΙΜΕΙ της συσκευής όπως για παράδειγμα το E-Bay αλλά και αν δεν εμφανίζεται ζητήστε να σας το πουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Αποθηκεύστε αυτή την ανάρτηση στους σελιδοδείκτες σας για να έχετε τους συνδέσμους διαθέσιμους όταν τους χρειαστείτε στο μέλλον.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !