Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να μάθετε τα πάντα για το iphone που σκοπεύετε να αγοράσετε

Αποφασίσατε να κάνετε δώρο στο εαυτό σας ένα iphone που το βρήκατε σε κάποια σελίδα φθηνότερα? Aλλα πόσο αξιόπιστη είναι η πηγή που θα το προμηθευτείτε? .....

Από τότε που δημιουργήθηκε το διαδίκτυο τίποτε δεν είναι κρυφό πλέον και έτσι και στην περίπτωση μας πριν το αγοράσετε μπορείτε να πάρετε τις πληροφορίες για αυτό.
Φυσικά και η Apple μπορεί να σας δώσει κάποιες πληροφορίες για το αν υπάρχει υποστήριξη για την συσκευή σας στον σύνδεσμο εδώ, αλλά αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε κατασκευάστηκε, για πια χώρα και αλλά χρήσιμα στοιχεία όπως αν μπορείτε να το κάνετε jailbreak σε σελίδες όπως αυτή και αυτή εδώ.

Για να καταλάβετε το λειτουργικό που έχει και εννοείτε θα είναι σφραγισμένο, θα πρέπει να δείτε την εβδομάδα παραγωγής με βάση το ΙΜΕΙ.

Πρέπει να ελέγξουμε τον αριθμό της εβδομάδας από την συγκεκριμένη ημερομηνία. Μαθαίνουμε εδώ  για παράδειγμα ότι 08.04.2016 κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 31.
Αφού εντοπίσετε την ημερομηνία κατασκευής πηγαίνετε στην σελίδα εδώ για να δείτε και το λειτουργικό που έχει και αν μπορείτε να το κάνετε jailbreak.
Έτσι θα γνωρίζετε τα πάντα για το iphone που θέλετε να αγοράσετε.
Πολλές σελίδες αναφέρουν το ΙΜΕΙ της συσκευής όπως για παράδειγμα το E-Bay αλλά και αν δεν εμφανίζεται ζητήστε να σας το πουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Αποθηκεύστε αυτή την ανάρτηση στους σελιδοδείκτες σας για να έχετε τους συνδέσμους διαθέσιμους όταν τους χρειαστείτε στο μέλλον.


Σχόλια