Πως να βλέπετε δωρεάν τηλεόραση στο iphone και το Apple TV σας όπως θα κάνατε με το Κodi χωρίς jailbreak

0
Το τελευταίο διάστημα συζητάμε για κόλπα χωρίς jailbreak και αναφερόμαστε σε πιστοποιητικά και άλλα πολύπλοκα για κάποιους χρήστες που δεν τα καταφέρνουν. .....

Σήμερα θα σας μιλήσω για μια καταπληκτική εφαρμογή όπου μπορείτε να βλέπετε τηλεοπτικά δίκτυα από όλο τον κόσμο στο iphone σας η και στην τηλεόραση με το Apple TV σας αλλά και ταινίες με υπότιτλους και όλα αυτά χωρίς jailbreak η διαφορα πιστοποιητικά που θα λήξουν αλλά κάτι μόνιμο.
Πρόκειται για την εφαρμογή GSE SMART IPTV PRO όπου δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να την χρησιμοποιήσετε και θα εκπλαγείτε με τις δυνατότητες που έχει και θα αναφερθώ σε λίγες.
Η εφαρμογή μπορεί να αναπαράγει συνδέσμους M3U όπου θα βρείτε εκατοντάδες στο διαδίκτυο για τηλεοπτικά κανάλια, να σας δείχνει το πρόγραμμα μέσα από ένα πολύ όμορφο player που υποστηρίζει και χειρονομίες.
Ανοίγοντας για πρώτη φορά την εφαρμογή που υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα και θα την εντοπίσει αυτόματα, θα πρέπει να μεταφερθείτε από το κεντρικό μενού στο "Ανεβάστε playlist με HTTP". Εκεί ενεργοποιήστε τον διακόπτη και θα σας εμφανίσει μια IP όπου ανοίγοντας από τον υπολογιστή σας μπορείτε να φορτώσετε κανάλια η να δημιουργήσετε φακέλους που θα βάλετε το περιεχόμενο ακόμη και υπότιτλους.
Για παράδειγμα μπορείτε να βάλετε κάποια Ελληνικά κανάλια από τον σύνδεσμο εδώ η ξένα τηλεοπτικά δίκτυα από τον σύνδεσμο εδώ.
Έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση από οποιοδήποτε δίκτυο θέλετε ακόμη και στο Apple TV σας τέταρτης γενιάς.
Τα κανάλια μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση για παράδειγμα "TV M3U".

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν αλλά αν θέλετε να μην εμφανίζονται διαφημίσεις που υπάρχουν κάποιες φορές όταν αλλάζετε κανάλια η στο Apple TV την λέξη "Ξεκλειδώστε" θα πρέπει να καταβάλλετε 3,99 ευρώ.
Φυσικά οι δυνατότητες της εφαρμογής δεν σταματούν σε αυτό μόνο που σας έγραψα και είναι απεριόριστες κάτι σαν το Kodi που γνωρίζουμε, η ακόμη και να αλλάξετε την εμφάνιση της που πραγματικά πρόκειται για επαγγελματική δουλειά.
Την εφαρμογή για το iphone/ipad σας θα την βρείτε διαθέσιμη στο σύνδεσμο πιο κάτω και για Apple TV αναζητήστε την στο AppStore.
https://itunes.apple.com/gr/app/gse-smart-iptv-pro/id1028734023


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !