Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Και δεύτερο iPhone 7 εξερράγη η μπαταρία του

Μια έβδομα μετά το πρώτο περιστατικό όπου ένα iphone 7 εξερράγη ενώ ήταν ακόμη στα πακέτο παράδοσης του κούριερ, ένα δεύτερο περιστατικό εκτυλίχθηκε εχθές. ....

Εικόνες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν ένα iphone 7 να φουσκώνει η μπαταρία του ξαφνικά χωρίς ωστόσο να πάρει φωτιά.
Το iphone δεν βρίσκονταν στην φόρτιση και δεν φαίνεται να ανησυχεί την Apple καθώς θεωρείται ένα μεμονωμένο περιστατικό και όχι όπως της Samsung που μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες όπως αστοχία υλικού, μεγάλη θερμοκρασία στο περιβάλλον που βρίσκονταν και πολλές άλλες συνθήκες που έπαιξαν ρόλο.

Σχόλια