Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το iPhone 7 αποδεικνύεται κατώτερο από τους ανταγωνιστές του σε δύναμη της μπαταρίας

Η Βρετανική σελίδα which πραγματοποίησε μια έρευνα ανάμεσα στα δημοφιλέστερα κινητά για την αυτονομία της μπαταρίας και τα αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικά για το iPhone. ....

Η έρευνα έγινε για την διάρκεια ομιλίας σε δίκτυο 3G και κατά το σερφάρισμα στο διαδίκτυο.
Στην πρώτη δοκιμή αποδείχτηκε νικητής το HTC με διάρκεια στα 1859 λεπτά αφήνοντας πολύ πίσω το iphone στα  712 λεπτά αφού το HTC έχει μπαταρία 3000 mAh έναντι του iPhone 7 στα 1960 mAh.
Αλλα και στην δεύτερη δοκιμή τα πράγματα ήταν απογοητευτικά για την Apple αφού νικητής ήταν και πάλι το HTC με 790 λεπτά αντοχή.
Αν και το iphone στις επιδόσεις της μπαταρίας, δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά ωστόσο είναι πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών.
Σχόλια