Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Απίστευτο... αλλά το iphone 7 Jet Black χάνοντας ακόμη και τα στοιχεία του

Το δυσεύρετο νέο iphone 7 το Jet Black που η παραγωγή του πολύ δύσκολη υπόθεση για την Apple γι αυτό παρατηρείται και η έλλειψη φαίνεται πως πονοκεφαλιάζει της Apple για ακόμη μια φορά. .....

Το ότι είναι πολύ επιρρεπές στις γρατσουνιές το γνωρίζαμε και μπορεί να γδαρθεί πολύ εύκολα, αλλά ένας κάτοχος του δημοσίευσε εικόνες που δείχνουν πως η μεμβράνη που το κάνει να είναι γυαλιστερό μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από την πλάτη του.
Μαζί όμως με την μεμβράνη χάνονται και όλα τα στοιχεία της συσκευής που υπάρχουν στο πίσω μέρος και αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για την Apple.
Απομένει να δούμε τις αντιδράσεις της εταιρίας στο επόμενο διάστημα.

Σχόλια