Το iPhone 7 είναι το πιο δημοφιλές αλλά κατώτερο του iPhone 6

0
Οι αναλυτές του Localytics πραγματοποίησαν μια έρευνα ολόκληρο τον Σεπτέμβριο όπου προκύπτει πως το iphone 7 μπορεί να είναι πιο δημοφιλές από όλα τα μοντέλα αλλα πρώτο σε πωλήσεις εξακολουθεί να είναι το iphone 6.  ......

Οι ειδικοί έχουν μελετήσει την κατάσταση της αγοράς κινητής τηλεφωνίας σε 100 εκατομμύρια ιδιοκτήτες της Apple και του iphone.
Το iPhone 7 σε δύο εβδομάδες από την έναρξη ήταν στο  2,7% του συνόλου των smartphones που πωλούνται από την Apple και το iPhone 7 Plus μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα μερίδιο 0,9%.
Σε σύγκριση με το iPhone 6S και iPhone 6S Plus πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 2,1% και 0,5% αντίστοιχα. Με άλλα λόγια, η νέα ναυαρχίδα της Apple ήταν πολύ πιο δραστήρια από τους προκατόχους τους.
Το 2014, μετά την κυκλοφορία του iPhone 6 και iPhone 6 Plus μερίδιο των νέων smartphones ήταν 3,4% και 0,6%.
Έτσι, το iPhone 7 Plus αποδείχθηκε ότι είναι το πιο δημοφιλές smartphone της Apple 5.5 ιντσών,  και το iPhone και 7 εξακολουθεί να είναι κατώτερo από τις πωλήσεις του iPhone 6.
 Δείτε τους πίνακες που ακολουθούν από την έρευνα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !