Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

iPhone 6 Plus εξερράγη στην τσέπη φοιτητή κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης

Μετά τις απανωτές εκρήξεις των κινητών της Samsung το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα περιστατικά και για την Apple αφού ένα ακόμη προστίθεται στην λίστα και αυτή τη φορά με ένα iphone 6S plus. ....

Το κινητό κατά την έκρηξη βρισκόταν στην πίσω τσέπη του παντελονιού ενός φοιτητή του κολεγίου στο Burlington County και όχι στην φόρτιση ενώ ο φοιτητής έδινε διάλεξη στους συμμαθητές του.
Ακούστηκε ξαφνικά ένα σφύριγμα και καπνοί έβγαιναν από την τσέπη όπου αστραπιαία ο φοιτητής πρόλαβε και πέταξε μακριά του το iphone.
Αν και η Apple δεν σχολίασε επίσημα το περιστατικό, πιστεύεται πως το iphone εξερράγη λόγο βραχυκυκλώματος στην μπαταρία πολύ πιθανόν από παραμόρφωση του πλαισίου αφού βρισκόταν στην πίσω τσέπη.
Σχόλια