Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Έφτασε το τέλος και για το iPhone 4 απο την Apple

Στη ιστορία φαίνεται πως περνά μια ακόμη συσκευή της Apple και αυτή τη φορά πρόκειται για το πιο πετυχημένο iphone το 4. ....

Η εταιρία ανακοίνωσε πως μετά τις 31 Οκτωβρίου δεν θα δέχεται στα κέντρα επισκευής την συγκεκριμένη συσκευή όπου σταματά και τυπικά η υποστήριξη της.
Έτσι να έχετε το iphone 4 και θελήσετε να επισκευάσετε κάτι θα πρέπει να απευθυνθείτε σε τρίτους για την επισκευή του.
Τον περασμένο μήνα, η Apple είχε σταματήσει την υποστήριξη του iPhone 4 CDMA και τώρα σταματά και το μοντέλο iPhone 4 GSM.
Μαζί με το iphone σταματά η υποστήριξη και σε άλλα της προϊόντα όπως είναι το MacBook Air 13ιντσών (late 2010), AirPort Extreme 3ης γενιάς και AirPort Time Capsule (mid 2009).

Σχόλια