Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να εμφανίσετε το κρυφό πληκτρολόγιο του ios

Νωρίτερα μιλήσαμε για ένα κρυφό πληκτρολόγιο στο ios που ανακάλυψε ένας προγραμματιστής και είναι από το ios 8 μέχρι και το 10 χωρίς να μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε. .....

Τώρα μπορείτε να να το ενεργοποιήσετε εύκολα στην συσκευή σας με τον ακόλουθο τρόπο.

1)Θα χρειαστείτε να κατεβάσετε το Flex 2 η 3 από το Cydia.
2)Στην δεύτερη καρτέλα με το σύννεφο επιλέξτε την μεσαία ενότητα "Recent" και κατεβάστε το KB-Enable One-Handed

3)Κάντε επανεκκίνηση της συσκευή σας αφού το ενεργοποιήσετε στην πρώτη καρτέλα.


Και πλέον μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σύροντας από δεξιά στα αριστερά ολόκληρο το πληκτρολόγιο.


Προσοχή: Το κρυφό πληκτρολόγιο δεν λειτουργεί σε όλες τις συσκευές η σε συνδυασμό με κάποια άλλα tweak και μπορεί να σας κολλά όπου σε αυτή την περίπτωση αφαιρέστε το με τον ίδιο τρόπο από το Flex.

Σχόλια