Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να παγιδέψετε και να παρακολουθείτε μια συσκευή IOS η ένα Mac υπολογιστή

Σας αρέσει να "παίζεται" με διάφορες γραμμές εντολών στο τερματικό σας κάνοντας απίστευτα πράγματα στο iphone η το Mac σας?  ......

Τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει ένα νέο εργαλείο που δημιουργήθηκε με σκοπό να παγιδέψει μια συσκευή ios η ένα Mac απομακρυσμένα ακόμη και να βγάζετε φωτογραφίες η άλλες λειτουργίες.
Το εργαλείο EggShell, έχει σχεδιαστεί ως έννοια για χομπίστες και είναι γραμμένο σε Python. Πρόκειται ουσιαστικά για μια γραμμή εντολών. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση end-το-end μεταξύ του διακομιστή και του στόχου iPhone, iPad ή Mac.
Μπορείτε να επηρεάζεται τις ρυθμίσεις του στόχου να βγάζετε φωτογραφίες να καταγράφετε τον ήχο να σβήνετε εφαρμογές και πολλά αλλά με απλές εντολές.
Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα σε ένα iphone θα πρέπει να έχει jailbreak και να το κατεβάσετε από το ρεπό http://lucasjackson.me/repo  και σε ένα mac να ξεκινήσετε με κάποιες βασικές εντολές στο τερματικό.
Περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες θα βρείτε στην σελίδα του δημιουργού εδώ και για να κατεβάσετε το πρόγραμμα στο σύνδεσμο εδώ.

Φυσικά η συσκευή "στόχος" θα πρέπει να είναι κάποια που να σας ανήκει για να την ετοιμάσετε αφού σε αντίθετη περίπτωση όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο είναι παράνομο.

Σχόλια