Πώς θα κατεβάσετε και θα εγκαταστήσετε το SemiRestore11 / Rollectra!Διαγραφή Electra Jailbreak!Παραμονή στο ίδιο Ios

Πως να παγιδέψετε και να παρακολουθείτε μια συσκευή IOS η ένα Mac υπολογιστή

Σας αρέσει να "παίζεται" με διάφορες γραμμές εντολών στο τερματικό σας κάνοντας απίστευτα πράγματα στο iphone η το Mac σας?  ......

Τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει ένα νέο εργαλείο που δημιουργήθηκε με σκοπό να παγιδέψει μια συσκευή ios η ένα Mac απομακρυσμένα ακόμη και να βγάζετε φωτογραφίες η άλλες λειτουργίες.
Το εργαλείο EggShell, έχει σχεδιαστεί ως έννοια για χομπίστες και είναι γραμμένο σε Python. Πρόκειται ουσιαστικά για μια γραμμή εντολών. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση end-το-end μεταξύ του διακομιστή και του στόχου iPhone, iPad ή Mac.
Μπορείτε να επηρεάζεται τις ρυθμίσεις του στόχου να βγάζετε φωτογραφίες να καταγράφετε τον ήχο να σβήνετε εφαρμογές και πολλά αλλά με απλές εντολές.
Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα σε ένα iphone θα πρέπει να έχει jailbreak και να το κατεβάσετε από το ρεπό http://lucasjackson.me/repo  και σε ένα mac να ξεκινήσετε με κάποιες βασικές εντολές στο τερματικό.
Περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες θα βρείτε στην σελίδα του δημιουργού εδώ και για να κατεβάσετε το πρόγραμμα στο σύνδεσμο εδώ.

Φυσικά η συσκευή "στόχος" θα πρέπει να είναι κάποια που να σας ανήκει για να την ετοιμάσετε αφού σε αντίθετη περίπτωση όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο είναι παράνομο.

Σχόλια