Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κινέζοι πωλούν σε Ρώσους τρωτά σημεία του κώδικα για IOS και Android

Σύμφωνα με Ρώσικο δημοσίευμα η Κινεζικη εταιρία ShenZhen Computer Association (SZCUA) πουλά τρωτά σημεία του κώδικα για το ios και το Android σε Ρώσικες εταιρίες ασφαλείας. ...

Η εταιρία SZCUA συγκεντρώνει από ανώνυμες πηγές που δεν αναφέρονται διαφορα τρωτά σημεία και τα μεταπουλά σε μεγάλες εταιρίες της Ρωσίας έναντι μεγάλων ποσών, ανάλογα με το ενδιαφέρον που έχουν.
Η αμοιβή σύμφωνα με το δημοσίευμα δίνετε σε τρεις δόσεις με ένα μικρό ποσό για προκαταβολή ένα δεύτερο αφού δοκιμαστεί πως λειτουργεί σωστά και ένα τρίτο ποσό που είναι και η εξόφληση μετά από τρεις μήνες αφού βεβαιωθεί πως δεν έχει διαρρεύσει δημόσια.


Σχόλια