Κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του ios 10.1

0
Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του iOS 10.0.2 για το iPhone, iPad, iPod touch, και την εβδομάδα μετά το iOS 10.0.3 που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το iPhone 7 και iPhone 7 Plus έκανε το ντεμπούτο του σήμερα στην τελική έκδοση το iOS 10.1.  ...
Αυτή η έκδοση φέρνει ενημερώσεις στην εφαρμογή Κάμερα, φωτογραφίες, χάρτες, μηνύματα και διορθώνει τα λάθη της τρέχουσας έκδοσης.
Η κύρια καινοτομία του νέου iOS 10,1 ειναι ο κατακόρυφος προσανατολισμός για την κάμερα του iPhone 7 Plus, η οποία δημιουργεί μια επίδραση  βάθους, η οποία επιτρέπει να κάνει μια σαφή εικόνα του αντικειμένου σε ένα θολό φόντο. Η προηγμένη τεχνολογία με σύστημα μηχανικής μάθησης είναι να διαχωριστεί το παρασκήνιο από το προσκήνιο που ήταν προηγουμένως διαθέσιμες μόνο σε χρήστες των φωτογραφικές μηχανές DSLR.
Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του λογισμικού, και όχι κάποια έξυπνη σχεδίαση φακού.
Μεταξύ των άλλων αλλαγών στο iOS 10.1 αξίζει να σημειωθεί η βελτιωμένη σύνδεση των αξεσουάρ τρίτων για το δίκτυο Bluetooth και με το Apple Watch, αυξάνουν την λειτουργία του AirPlay Replay και την επίλυση των προβλημάτων με την αναπαραγωγή του περιεχομένου που αγοράζονται στο iTunes.
Για να κατεβάσετε την ενημέρωση μπορείτε από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας η και με την χρήση του iTunes στον υπολογιστή σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !