Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε νέα ενημέρωση του ios 10.0.3

Μια νέα ενημέρωση του ιός 10 κυκλοφόρησε η Apple με σκοπό να διορθώσει διαφορα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν στην προηγούμενη έκδοση. .....

Συγκεκριμένα κάποιοι χρήστες του iphone 7 και iphone 7 plus διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν μπορούσαν να δεχτούν εισερχόμενες κλήσεις σε κανονική λειτουργία στην συσκευή τους.
Η ενημέρωση που έχετε τρεις εβδομάδες από την προηγούμενη έκδοση είναι διαθέσιμη στης ρυθμίσεις της συσκευή σας στην ενότητα ενημέρωση λογισμικού.Σχόλια