Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το iOS 10 υιοθετήθηκε πιο γρήγορα από όλες τις άλλες εκδόσεις

Το iOS 10 έχει πλέον εγκατασταθεί στα δύο τρίτα των συσκευών της Apple. Αυτή είναι η πιο γρήγορη μετάβαση του λειτουργικού συστήματος στην ιστορία του. .....

Σύμφωνα με το Fiksu, το iOS 10 είχε εγκατασταθεί στο 66,7% των συσκευών της Apple σε μόλις 27 ημέρες. Ομοίως, το Mixpanel επιβεβαιώνει ένα ρυθμό υιοθέτησης άνω του 60% από την Κυριακή. Αυτό είναι αναμφισβήτητα ο ταχύτερος ρυθμός υιοθέτησης από την πρώτη έκδοση του iOS.
Αρχικά τις πρώτες ημερες τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για αυτή τη νέα έκδοση. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων μετά από την απελευθέρωσή του, η νέα έκδοση κατέβηκε με πιο αργούς ρυθμούς από ό, τι το iOS 6 , το iOS 7 και το iOS 9 .
Ωστόσο, στο τέλος του Σεπτεμβρίου τα πράγματα άλλαξαν, ο ρυθμός υιοθέτησης έχει εκτοξευθεί στα ύψη.
Σε λιγότερο από ένα μήνα, η νέα έκδοση έχει καταφέρει να ξεπεράσει το iOS 9, το οποίο κάθισε στο 88% της παραγωγής της.


Σχόλια