Η Google παρουσίασε το δικό της κινητό το Pixel

0
Η Google σήμερα παρουσίασε το νέο της κινητό με την ονομασία Pixel θέλοντας να δοθεί περισσότερη προσοχή σε πέντε κύριους τομείς. ....

Την ενσωματωμένη βοηθό φωνής Google Assistant, την υψηλής ποιότητας κάμερα, τις υπηρεσίες  cloud, τον instant messenger και της εικονικής πραγματικότητας.
Η εταιρία ανακοίνωσε δυο μοντέλα το Pixel και Pixel XL που διαφέρουν μόνο στο μέγεθος της οθόνης αφού και τα δυο έχουν τον επεξεργαστή SoC Snapdragon 821 και 4GB μνήμης RAM LPDDR4.
Η ανάλυση της οθόνης είναι 2560 x 1440 pixels και η μπαταρία είναι για το 5 ιντσών 2770 mAh και για το μεγάλο είναι 3450 mAh.
Η Google υποστηρίζει ότι η επιλογή για το έξυπνο κινητό τηλέφωνο με κάμερα των 12.3 megapixels και / διαφράγματος F 2.0 (μέγεθος pixel - 1.55 microns), με βάση τον αισθητήρα της Sony IMX378, είναι η καλύτερη στην κατηγορία, σύμφωνα με το DxOmark.
Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του smartphone είναι η γρήγορη φόρτιση, αλλά και ο απεριόριστος δωρεάν αποθηκευτικός χώρος από την Google για φωτογραφίες και βίντεο σε οποιαδήποτε ανάλυση. Τα νέα smartphones της Google θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα, μαύρο, ασημί και μπλε. Όμως, η εταιρεία θα παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα κάλυμμα με μοναδικό σχεδιασμό. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε φωτογραφία σας και να τις εκτυπώσετε για το κάλυμμα του περιβλήματος.
Χαρακτηριστικό είναι στην παρουσίαση πως η Google ανάφερε πως το νέο μας κινητό διαθέτει την παρωχημένη υποδοχή των ακουστικών 3,5 χιλιοστών διακωμωδώντας την Apple.

Η τιμή εκκίνησης των νέων προϊόντων θα είναι 649 δολάρια για το 32GB/749 για το 128GB.Το Pixel για προ-παραγγελία θα είναι ανοιχτή σε ορισμένες χώρες σήμερα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !