Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε το νέο FIFA Mobile Football για ios συσκευές

Η Electronic Arts (EA sports) κυκλοφόρησε σήμερα την δικιά της πρόταση για ατέλειωτο ποδόσφαιρο στο κινητό η το tablet. .....

Παίξτε μόνοι σας η συναγωνιστείτε με τους φίλους σας σε περισσότερα από 30 πρωταθλήματα, 650 ομάδες συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας και σε 17.000 πραγματικούς παίκτες για περισσότερο ρεαλισμό στο παιχνίδι σας.
Το παιχνίδι FIFA Mobile Football είναι συμβατό για ios 8 και μεγαλύτερο με μέγεθος στα 118 MB, εντελώς δωρεάν με ενσωματωμένες αγορές για περισσότερες δυνατότητες και θα το βρείτε στον σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/fifa-mobile-football/id1094930513Σχόλια