Πολλά προβλήματα προκάλεσε η ενημέρωση του Facebook στους χρήστες κολλώντας τα iphone

0
Ανεξήγητο πρόβλημα στην ενημέρωση του Facebook κατάφερε να κολλήσει εκατοντάδες iphone που διαμαρτύρονται οι κάτοχοι τους. .....

Συγκεκριμένα η τελευταία ενημέρωση του Facebook από το AppStore σε πολλές συσκευές μόλις ολοκληρώθηκε σβήνει την συσκευή και και κάνει συνεχώς επαναλαμβανόμενες επανεκκινήσεις με αποτέλεσμα οι χρήστες να μην μπορούν να ανοίξουν την συσκευή και να είναι μόνιμα κολλημένη στο μήλο.
Οι συσκευές αυτές δεν έχουν jailbreak και η εφαρμογή ήταν η επίσημη από το Facebook.
Οι διαμαρτυρίες είναι πολλές στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και στο επίσημο τμήμα υποστήριξης της Apple έχουν ανοιχθεί για το θέμα πολλές ενότητες  όπως εδώ και εδώ.
Δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια επίσημη απάντηση ούτε από την Apple ούτε και από το Facebook αφού το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται σε όλους.
Για να ξεκολλήσει κάποιος την συσκευή του θα πρέπει να την συνδέσει με το iTunes και να κάνει επαναφορά όλων των δεδομένων του και να μπορέσει να ανοίξει η συσκευή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !