Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Κατά πόσο είναι από ζαφείρι το γυαλί της κάμερας?

Το Σεπτέμβριο το κανάλι του YouTube JerryRigEverything δημοσίευσε ένα video στο οποίο το iPhone 7 υποβλήθηκε σε δοκιμή αντοχής στο κρύσταλλο της κάμερας και του κεντρικού κουμπιού Home. .....

Στο πείραμα χρησιμοποιήθηκαν ειδικά εργαλεία που βαθμονομούνται σε Mohs κλίμακα σκληρότητας, και το αποτέλεσμα ήταν το iphone 7 να φτάσει μέχρι την κλίμακα 6 και όχι πιο πολύ που αντέχει το ζαφείρι.
Το πείραμα επαναλήφθηκε για δεύτερη φορά σε σύγκριση με το ρολόι Tissot που και αυτό αναφέρει πως είναι από ζαφείρι.
Το αποτέλεσμα ήταν το Tissot να αντέχει μέχρι την κλίμακα 8 και το iphone 7 για δεύτερη φορά στο 6.
Το αποτέλεσμα εξόργισε πολλούς χρήστες που διαμαρτυρήθηκαν πως η Apple τους εξαπατά αναγκάζοντας την εταιρία να πάρει θέσει και να επιβεβαιώσει πως και η κάμερα αλλά και το κεντρικό κουμπί Home είναι από ζαφείρι όπως και όλα τα iphone από το 5S και μετά.
Ωστόσο ειδικές μετρήσεις που έγιναν σε πανεπιστήμιο σε σύγκριση με το ρολόι Tissot έδειξαν πως το ζαφείρι της Apple είναι χαμηλότερης ποιότητας η σκληρότητα του.
Οι δημιουργοί του πειράματος πιστεύουν πως το κρύσταλλο μπορεί άνετα να γρατσουνιστεί από τον χρήστη ακόμη και από τα κλειδιά του.


Σχόλια