Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Blend Pro: AppStore free today

Η εφαρμογή  Blend Pro ειναι ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που μπορείτε να αναμίξετε δυο εικόνες μαζί και το αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει. .....

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περίπλοκο, απλός επιλέξτε τις εικόνες που θέλετε τα φίλτρα που σας ενδιαφέρουν και τα εφέ, και ρυθμίσετε πως θέλετε να φαίνεται το αποτέλεσμα.
Η εφαρμογή έχει μέγεθος στα 10ΜΒ συμβατή για ios 7 και μεγαλύτερο και θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/blend-pro-easy-to-use-photo/id999516176?mt=8&ign-mpt=uo%3D4


Σχόλια