Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το Best Buy αποκάλυψε καταλάθος το μελλοντικό iMac 5K

Το ηλεκτρονικό κατάστημα στις ΗΠΑ Best Buy ανέβασε στην σελίδα του τα χαρακτηριστικά του  iMac 5K χωρίς αυτό να έχει κυκλοφορήσει ακόμη. ....

Ο νέος επιτραπέζιος υπολογιστής της Apple iMac 5K σύμφωνα με την ανάρτηση θα έχει 27-ιντσών οθόνη 5120x2880, έναν επεξεργαστή Intel Core μέχρι 32GB RAM και Fusion δίσκο 2TB.
Η κάρτα γραφικών είναι λιγότερο εντυπωσιακή, δεδομένου ότι είναι μια AMD Radeon M9 M380 που είναι πιθανό να απογοητεύσει όσους θέλουν να παίζουν παιχνίδια με βαριά γραφικά.
Τέλος, η τιμή είναι στα € 3.200.
Αυτός ο υπολογιστής, ως εκ τούτου απευθύνεται σε ανθρώπους που ψάχνουν για ένα ακριβό μηχάνημα, αλλά δεν είναι απαραίτητα αποτελεσματικός για τα βιντεοπαιχνίδια ...


Σχόλια