Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Apps Manager: Cydia tweak new ....Ο φύλακας άγγελος των εφαρμογών σας

Πολλές φορές ο φόβος και ο τρόμος για κάποιους είναι να μην χάσουν τα πολύτιμα δεδομένα από τις εφαρμογές τους που δεν αποθηκεύονται στο iTunes όπως σε παιχνίδια αλλά και εφαρμογές επικοινωνίας και άλλες. ......

Αν λοιπόν έχετε jailbreak σταματήστε να ανησυχείτε και κατεβάστε το νέο tweak "Apps Manager" όπου μπορεί να αποθηκεύσει τα δεδομένα από τις εφαρμογές που θα του υποδείξετε και να τα επαναφέρει όταν τα χρειαστείτε για παράδειγμα μετά από μια επαναφορά της συσκευής η ακόμη και να τα μεταφέρετε σε μια διαφορετική συσκευή.

Το tweak Apps Manager υποστηρίζει από ios 7 και μεγαλύτερο και θα το βρείτε δωρεάν για δοκιμή στο ρεπό του BigBoss και μπορείτε να το αγοράσετε αν σας ενδιαφέρει στα 1,59 ευρώ.

Σχόλια