Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple δεν χρησιμοποιεί πλέον αντικλεπτικά καλώδια στα καταστήματα της

Με έκπληξη είδαν οι πελάτες των καταστημάτων της Apple στο Λονδίνο όλες οι συσκευές να μην έχουν πλέον αντικλεπτικά καλώδια και μπορεί κάποιος να τις πάρει στα χέρια του η ακόμη και να βάλει ένα iphone στην τσέπη του. .....

Εύλογα θα σκεφτεί κάποιος πως αυτό θα τραβήξει κάποιους που θέλουν να κλέψουν αλλά όμως η Apple έχει φροντίσει για αυτούς.
Όλες οι συσκευές της που είναι σε demo έχουν ειδικό λογισμικό που όταν απομακρυνθούν από την εμβέλεια του wifi απενεργοποιούνται αυτόματα και εξακολουθεί να λειτουργεί μόνο η εφαρμογή "Εύρεση iPhone".
Έτσι η συσκευή είναι άχρηστη στα χέρια οποιουδήποτε αλλά ταυτόχρονα και εντοπισιμη από την Apple.
Προς το παρόν αυτό το νέο μέτρο εφαρμόζεται στα καταστήματα στο Λονδίνο και στον Καναδά.

Σχόλια