Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ουρές για την πρώτη ακαδημία της Apple στην Ιταλία

Η Apple επενδύει στο μέλλον, και στην Ευρώπη ανοίγοντας σήμερα την πρώτη ακαδημία εκμάθησης εφαρμογών επάνω στο ios. .....

Οι αιτήσεις ήταν χιλιάδες για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο αλλά θα επιλεχθούν 100 άτομα από κάθε χώρα όπως είναι η Ιταλία, τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες και τη Λιθουανία.
Τις δαπάνες για την εκπαίδευση θα μοιραστούν οι ΗΠΑ και η Ιταλία.
Η κυβέρνηση της Ιταλίας αγκάλιασε την πρωτοβουλία της Apple και τους επόμενους μήνες θα δοθούν 800 εκατομμύρια για την έρευνα και 7.000.000 για υποτροφίες.
Οι σπουδές θα διαρκέσουν 9 μήνες και μετά οι απόφοιτοι θα είναι έτοιμοι να στελεχώσουν εταιρίες σε Ευρωπαϊκές χώρες

Το πρόγραμμα που ονομάζεται "Apple Developer Program " του Πανεπιστημίου,  αποτελείται από τρία μέρη: δύο προγράμματα για τις επιχειρήσεις και μεμονωμένους προγραμματιστές που πληρώνουν τα δίδακτρα, και ένα τρίτο για τα πανεπιστήμια που είναι δωρεάν.


Σχόλια