Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Στην Apple δεν άρεσαν τα αστεία της εφαρμογής Phoneys

Η Phoneys "Φονεύς" πρόκειται για μια εφαρμογή που σκοπό έχει να μπερδέψει τους συνομιλητές σας στο iMessages και να τους κάνει να πουν λόγια που δεν είπαν ποτέ τους. .....

Η λειτουργία της είναι να αντικαταστήσετε τις φούσκες με τις συνομιλίες και να τις αλλάξετε με δικέ σας κάνοντας τον συνομιλητή να εκπλαγεί.
Η Apple όμως φαίνεται πως δεν συμφωνεί με το αστείο και κάλεσε τον προγραμματιστή "Adam Howell" εντός 10 ημερών να αλλάξει την εφαρμογή η να την κατεβάσει.
Επίσης του παρατήρησε πως οι φούσκες των συνομιλιών θα πρέπει να είναι πράσινες και όχι μπλε.
Η εφαρμογή Phoneys είναι ακόμη διαθέσιμη στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/phoneys/id1156174249?mt=8


Σχόλια