Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple κυκλοφόρησε το IOS 10.1.1 με διορθώσεις σφαλμάτων

Μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του ios 10.1 , η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο firmware το ios 10.1.1 για το iPhone, iPad, iPod touch. ....

Το νέο αυτό λειτουργικό σκοπό έχει να βελτιώσει κάποια προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με την εφαρμογή της υγείας.
Σύμφωνα με την Apple, στο ios 10 ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις πληροφορίες της υγείας αφού δεν εμφανίζονται στην οθόνη από την βάση δεδομένων.
Το μέγεθος της αναβάθμισης είναι στα 65 ΜΒ και μπορείτε να την πραγματοποιήσετε από την συσκευή σας πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις/ενημέρωση λογισμικού.

Σχόλια