Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 10.1 beta 2 για το iPhone, iPad και iPod touch

Η Apple κυκλοφόρησε πριν από λίγο την δεύτερη έκδοση της beta ios 10.1 στου προγραμματιστές με πολλές διορθώσεις. .....

Η εταιρία αναφέρει κάποια ενδιαφέροντα που περιλαμβάνει η νέα έκδοση και είναι.


Περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό "bokeh" για το iPhone 7 Plus, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πορτρέτα με την επίδραση του βάθους πεδίου, όπως σε φωτογραφικές μηχανές SLR.
Διορθώθηκε πρόβλημα με τα animation.
Διορθώθηκε το  Crash EarPods στα ακουστικά που συνδέονται με την απενεργοποίηση των πλήκτρων στο τηλεχειριστήριο.
Διορθώθηκε το πρόβλημα ασυμβατότητας ορισμένων εφαρμογών με την εφαρμογή iMessages
Επίσης, ο συγχρονισμός στη βιβλιοθήκη Φωτογραφίες app με το iCloud.

Μαζί με τη νέα έκδοση για τις iOS συσκευές, επίσης, ήρθε και το watchOS 3.1 beta 2 για το Apple Watch και το tvOS 10.0.1.

Σχόλια