Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

AllPass Pro: AppStore free today....όλοι οι κωδικοί καλά φυλαγμένοι σε μια εφαρμογή

Η AllPass Pro είναι μια εφαρμογή όπου θα μπορείτε να κρύψετε με ασφάλεια όλους τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε. .....

Μπείτε σε σελίδες χωρίς να πληκτρολογήσετε κάποιο κωδικό, φορτώστε τις κάρτες σας και ασφαλίστε τους κωδικούς σας με κρυπτογράφηση 256-bit AES την υψηλότερη που είναι διαθέσιμη.
Θα βρείτε 180 εικονίδια για να οργανώσετε τους φακέλους όπως επιθυμείτε συνεργασία με το icloud και υποστήριξη στα Ελληνικά.
Την εφαρμογή από 2,99 που είναι η κανονική τιμή της θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id416319402?mt=8


Σχόλια