Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

AdBlock: Από 1.99 δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που θα σας απαλλάξει από τις διαφημίσεις τότε σήμερα την βρήκατε δωρεάν. .....

Πρόκειται για την εφαρμογή AdBlock όπου σας εξαφανίζει τις διαφημίσεις όχι μόνο μέσα σε σελίδες του Safari αλλά και σε οποιαδήποτε εφαρμογή έχετε.
Η ενεργοποίηση του είναι πολύ εύκολη καθώς εσείς ανοίγετε μόνο τον διακόπτη και όλα γίνονται μόνα τους.
Το AdBlock σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα των αποκλεισμένων περιοχών και να συγχρονίσετε τα φίλτρα σας μεταξύ όλων των συσκευών σας χρησιμοποιώντας το iCloud.
Το AdBlock ενημερώνεται αυτόματα με την πιο πρόσφατη έκδοση των φίλτρων για κάθε εφαρμογή που τρέχει.
Για να το αποκτήσετε δωρεάν ακολουθήστε το σύνδεσμο πιο κάτω.
https://itunes.apple.com/gr/app/adblock/id691121579?mt=8


Σχόλια