Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Active Voice : AppStore free today....ένα εργαλείο για το κινητό μας

Πόσο πιο όμορφος θα ήταν ο κόσμος μας αν μπορούσαμε να μιλήσουμε όλοι οι άνθρωποι την ίδια γλώσσα? ....

Αλλα επειδή αυτό είναι αδύνατο να γίνει, τι θα λέγατε αν έχετε μια εφαρμογή στο κινητό σας που θα μεταφράζει αυτόματα σε άλλες γλώσσες και έτσι θα επικοινωνείτε με άλλους ανθρώπους.
Με την εφαρμογή Active Voice μπορείτε να μεταφράσετε απευθείας κάτι που ηχογραφήσατε στην γλώσσα σας σε μια διαφορετική να ακούσετε την μετάφραση να το στείλετε απευθείας σε ένα μήνυμα η mail και όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού.
Η εφαρμογή έχει υποστήριξη στα Ελληνικά και αν βιαστείτε θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/active-voice-instantly-convert/id514916029?mt=8&ign-mpt=uo%3D4


Σχόλια