Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Στις 27 Οκτωβρίου το νέο MAC Pro?

Οι φήμες για ένα νέο υπολογιστή Mac Pro με οθόνη αφής OLED υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό στα μέσα αλλά σήμερα το Recode με δημοσίευμα του έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. ....

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει σε στενό κύκλο στις 27 Οκτωβρίου το νέο της Mac pro.
Η παρoυσιαση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας όπως έχει γίνει και στο παρελθόν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Mac θα περιλαμβάνει μόνο θύρες USB-C αφού αφαιρούνται όλες οι προηγούμενες και πιθανόν και η θύρα φόρτισης MagSafe.
Επίσης λέγεται πως το νέο Mac θα έχει στην επάνω σειρά του πληκτρολογίου εικονικά πλήκτρα αφής αντί για τα φυσικά που υπάρχουν μέχρι τώρα.
Το πάχος θα είναι μικρότερα και από το υπάρχον μοντέλο.

Σχόλια