Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Zerodium δίνει 1,5 εκατομμύρια δολάρια για το jailbreak του ios 10

Η εταιρεία Zerodium, που ειδικεύεται στην απόκτηση των τρωτών σημείων zero-day, ανακοίνωσε την έναρξη ενός φιλόδοξου νέου προγράμματος, καταβολής αποδοχών για την ασφάλεια στο IOS. .....


Συνολικά το Zerodium σχεδιάζει να δαπανήσει για  πληρωμές στο πρόγραμμα ανταμοιβής των $ 1,5 εκατ. δολαρίων.
Το πρόγραμμα θα ισχύει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2016, ωστόσο, εάν έχει μέχρι τότε βρεθεί νικητής θα σταματήσει νωρίτερα.
Οι ερευνητές θα πρέπει να παρέχουν  πλήρες πληροφορίες για την φύση του jailbreak να είναι αδημοσίευτο στο παρελθόν και το οποίο θα επιτρέψει σε έναν εισβολέα να παρακάμψει το σύστημα ασφαλείας του ιός 10, συμπεριλαμβανομένων του  ASLR, sandbox, και την υπογραφή κώδικα.
Η όλη διαδικασία θα γίνετε χρησιμοποιώντας μια εκμετάλλευση για το  jailbreak και πρέπει να πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως, αθόρυβα και χωρίς αλληλεπίδραση του χρήστη, εκτός από την επίσκεψή του μια κακόβουλη ιστοσελίδα ή να διαβάσει μηνύματα SMS ή MMS. Αυτοί οι τύποι των επιθέσεων, τόσο της φυσικής πρόσβασης, η με λειτουργία Bluetooth, NFC και baseband, δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της καταβολής της αμοιβής.


Σχόλια