Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία "εικόνα σε εικόνα" στο YouTube και άλλα βίντεο στο Mac

Μια νέα δυνατότητα του λειτουργικού MacOS Sierra που κυκλοφόρησε για όλους εχθές το βράδυ είναι ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα video ενώ εμείς συνεχίζουμε να έχουμε ανοιχτά άλλα παράθυρα στον υπολογιστή μας. ....

Για να το κάνουμε αυτό σε να video στο YouTube απλά στο Safari επιλέγουμε το video που θέλουμε και πατώντας δεξί κλικ επάνω του ενεργοποιούμε την λειτουργία "εικόνα στην εικόνα".
Σε οποιοδήποτε άλλο video θα εμφανιστεί ένα κουμπί που ενεργοποιούμε αυτή την δυνατότητα.
Η λειτουργία "εικόνα στην εικόνα" είναι αποκλειστικά για τους χρήστες που εγκατέστησαν το νέο λειτουργικό MacOS Sierra αλλά αν έχετε μια παλιότερη έκδοση στον υπολογιστή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες λύσεις τρίτων προγραμματιστών όπως είναι το δωρεάν Helium στο σύνδεσμο εδώ.

Σχόλια