Η Xiaomi έκανε τα αποκαλυπτήρια του Mi5S και Mi5S Plus με διπλή κάμερα

0
Η Xiaomi μας παρουσίασε εχθές τα νέα της μοντέλα το Mi5S και Mi5S Plus όπου έρχεται να κτυπήσει τον ανταγωνισμό με αξιώσεις και δικαίως την ονομάζουν Apple της Κίνας. ....

Τα νέα της μοντέλα είναι σχεδιασμένα εξ ολοκλήρου από μεταλλικό πλαίσιο ένα ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 821 με ταχύτητα  2,4 GHz και υπερήχων σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων για την αναγνώριση της ταυτότητας του χρήστη και βρίσκεται στην πρόσοψη κάτω από το γυαλί, και σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε το smartphone ακόμα και βρώμικα και βρεγμένα χέρια.

Η οθόνη του είναι μια Full HD, που καλύπτεται με γυαλί Gorilla Glass 4, και καθορίζει τη δύναμη της πίεσης, 16-megapixel κύρια κάμερα (αισθητήρας Sony IMX298, f / 2.0, OIS, LED flash, αυτόματη εστίαση ανίχνευσης).
Το smartphone είναι εξοπλισμένο με μια υποδοχή USB και-C θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών για φόρτιση και συγχρονισμό. Το μοντέλο θα διατίθεται με τρεις εκδόσεις της μνήμης flash  32, 64 και 128 GB και δύο εκδόσεις RAM 4 και 6 GB.
Το Xiaomi Mi5S με 64 GB μνήμης θα κοστίσει 300 δολάρια ,και το 128 GB στα 345 δολάρια.
Το μεγαλύτερο μοντέλο το plus που περιλαμβάνει διπλή κάμερα κοστίζει 345 δολάρια για την επιλογή στα 4 64GB και 390 για το 6 GB μνήμης RAM και 128 GB μνήμης.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !